Necesito el resumen de el libro de l´illa a la deriva Leido 41.529 veces

 
 
Pregunta ofrece:
1 estrellas
necesito el resumen de el libro en valenciano de l'illa a la deriva
 

 

 

Solo he encontrado este pequeño resumen:

Pere és un xicot ben plantat i un poc despistat que no perd l?esperança de tornar a veure el seu primer i únic amor. Però, en aquest cas, es tracta d?una qüestió ben difícil de resoldre. I tot perquè Pere viu a Làriba, una illa a la deriva que viatja amunt i avall per la Mediterrània. Pau el colombaire, la seua dona Nela i Ximo, el fill, a més d?uns coloms molt i molt especials, faran el que siga per ajudar Pere a fer realitat les seues esperances.


 

 


 
es de un xicot cridat pere q es va a una illa en busca de un mapa cridat deriva cuant desopte es veu amb altre xicot cridat ximo amb tota il.lusio digue ten vens amb mi clar digue el xiquet junts ens anaren pel lilla buscant el mapa deriva cuant desopte escabant troba algo el agafa i era el mapa mare meua quina sorpresa mes gran digue pere es anaren correguent cap a casa diguentliu a la mare asta q uns pirates anaren a casa de pere a llevarli el mapa y desopte al alsarse de dormi pere busca el mapa 100 dies hasta q es adona de q li lavien furtat els pirates.
 

 


 
pues justamente me lo han mandado leer la 4ª edicion y va de que pere esta tancat al seu laboratori durant 15 anys fent calculs sobre quan anaven a tocar terra i dique que tocarien terra a octubre pero estan a punt de tocar terra a agost i es posa a plorar i ximo se l'enporta a la seua casa amb els seus pares (pau i nela) i els conta que quan tenia 15 anys l'illa es va parar a vila joiosa 3 mesos i es va enamorar i anava calculant quan arrivarien una altra vegada pero mai arriva doncs pau com que es el colombaire envia un colom que es guiava per lolfacte
, li dan un movador de MARINA, que es el nom de la novia de pere i el colom tarda moltisim i ja passat nadal el colom torna amb la resposta, i marina li diu que ho estava buscant durant 15 anys per tota la mediterrania pero sempre sense exit, donc pere descobrix que es un cicle cada 17 anys i entonces tenia rao, al mig any tornen a vila joiosa, s'encontren i marina s'en va amb pere a làriba que es com es diu l'illa.

i ahí se termina, no dicen ni una palabra mas espero que te sirva de ayuda.

 

 


 
no me gusta.
 

 

 
lo odio

 

 


 
moltes gracies per haber escrit el resumen me ha servit mot perque tenia un control de ese llibre i me lo tenia que lletgir i con el resumen he sacat un 9!!!!
 

 


 
eres el d mi klase¿?
 

 


 
no me gusta
 

 


 
as sacado un nueve me puedes decir ese resumen que tengo el examen mañana y me lo an dicho hoy te lo agradeceria un monton !!!
 

 

 
Necesito las ideas principales de cada capítulo +resumen si me lo dais os lo agradecería un montón
 

 


 
Esta super been hecho el resumen y ademas en el examen he sacedo in 10ha si que gracias a queen lo que haiga hecho use resumen sinel no hubiera apriobado
 

 


 
DONDE ESTA EL RESUMENNNN

 

 


 
Grax

 

 


 
El resumen esta bien me he leído el libro pero si unirse sabido esto antes ni de coña!😂